10 sfaturi de care să ții cont atunci când alegi rochia de mireasă

Visezi la asta de când aveai 5 anișori şi… participând la prima ta ceremonie de nuntă, ai zărit când de după ușa aceea frumos împodobită, s-a ivit cea mai specială prințesă pe care ai văzut-o vreodată, în realitate.

Purta o rochiță albă, îmbrăcată toată într-o dantelă prețioasă, strânsă delicat la mijloc şi prevăzută cu un voal transparent şi aplicații strălucitoare. Trena lungă care se așeza perfect în urma ei, buclele delicat aranjate, coronița mică în care se reflecta atât de bine lumina naturală a razelor de amiază caniculară şi buchetul oval, colorat în nuanțe ce alternau de la crem la albastru ceruleu şi violet trandafiriu te-au făcut să memorezi acel moment şi să visezi cu ochii deschiși la ziua aceea, în care tu vei fi prințesa în alb.

Pentru unele mirese poate fi stresantă căutarea rochiei de mireasă perfecte. Nu și pentru tine. Tu știi exact ce vrei. Materialul şi modelul rochiei le păstrezi în câteva poze ce ți-au atras atenția, însă chiar şi așa te gândești să ții de cont şi de alte păreri pentru că la urma urmei, este cel mai important moment din viața ta, moment în care trebuie să strălucești.

Primul sfat de care știi că trebuie să ții cont atunci când alegi rochia de mireasă este documentarea. Da… ai făcut asta deja. Ai răsfoit sute de pagini de reviste şi cataloage de rochii de mireasă, ai vizitat numeroase magazine online şi ai urmărit mii de show-uri cu nunți de celebrități, așa că tema nunții şi toate detaliile legate de rochiță îți sunt deja impregnate în memorie.

Ai ales deja mai multe adjective decât ai fi avut nevoie ca să descrii rochia preferată: vintage, confortabilă, romantică, cu trenă, cu spatele gol, fermecătoare.

Știi că stabilirea bugetului pentru rochița de vis trebuie să includă şi costurile legate de croitorie, accesorii (voal, încălțăminte, bijuterii) şi recondiționare după eveniment. Bugetul tău este pregătit şi pentru costuri neașteptate!

Ești conștientă că majoritatea rochiilor de mireasă necesită între patru şi opt luni pentru a fi confecționate, iar modificările durează şi acestea câteva săptămâni, așa că ai luat în calcul şi aspectul timpului.

Majoritatea mireselor întâmpină probleme cu unele saloane de rochii de mireasă tocmai fiindcă nu şi-au făcut temele şi nu au căutat recenzii despre serviciile salonului menit să le transforme visul în realitate. Nu şi tu! Tu știi deja că salonul Be My White din Târgu-Mureş are cele mai frumoase colecții de rochii de mireasă marca Milla Nova şi  Lorenzo Rossi, care te vor răsfăța în materiale de cea mai bună calitate şi îţi vor conferi un stil modern care te caracterizează. Te-ai documentat deja cu privire la serviciile de croitorie pe care profesioniștii de acolo ți le pun la dispoziție, astfel încât în ziua nunții să te simți specială şi apreciată purtând o rochie unică, realizată pe măsurile tale şi conformă cu personalitatea ta. Știi că doar salonul Be My White îți poate garanta originalitatea pe care o cauți la o rochie de mireasă, seriozitate, profesionalism şi dinamism prin echipa de consilieri dedicați fiecărei mirese în parte. Feedback-ul primit de la sutele de mirese ce au călcat pragul salonului te-a convins că salonul Be My White este cel ce îţi va aduce toate visele la îndeplinire.

Ţi-au fost aduse la cunoștință multe recomandări cum că modelul ideal al rochiei de mireasă se bazează inițial pe stilul pe care îl dorești, pe locație şi atmosfera dorită, dar mai ales pe forma corpului tău. O rochie sirenă îţi dezvăluie formele de un echilibru aproape perfect cu care mama natura te-a înzestrat, însă ştii că modelul ideal pentru tine ar putea fi unul de tip A-line. Ţi-ai propus să încerci mai multe modele şi să ceri părerile câtorva persoane dragi.

Ştii deja că la orice probă trebuie să te prezinți cu un pantof cu toc cam de aceiași înălțime cu cei pe care îi vei purta la nuntă. Din fericire, ai un număr de centimetri în minte, care ştii că îţi va permite să reziști mult timp în picioare, conferind în același timp graţie.

Eşti pregătită să ai încredere în consilierul tău care îţi va furniza mereu o părere obiectivă despre cum arată rochia pe tine. Chiar te asiguri că faci poze care te vor ajuta să te decizi.

Este uşor să te visezi mireasă şi uneori destul de dificil să te asiguri că rochia pe care ai visat-o este şi rochia ideală, însă cu respectarea acestor sfaturi şi cu ajutorul unui salon cunoscut, cu experiență în domeniu şi cu o echipă de profesioniști în spate, orice vis devine realitate. Be My White a fost odată un vis! Acum este realitate și este acel loc perfect unde și visul tău va deveni!

Similar Posts