Afișez 1 - 12 din 69 de rezultate

 • Adelaida

  Rochie de mireasă elegantă din mikado cu umerii goi. Cu un corset artistic drapat și decorat cu aplicații florale 3D care accentuează decolteul, un spate deschis cu închidere prin șireturi și o trenă lungă.

 • Adisa

  Rochie fermecătoare din tulle acoperită complet cu paiete. Cu un corset semi-transparent în formă de inimă, continuând în straturi nesfârșite de tulle formând o fustă cu detalii strălucitoare. Poate fi completată cu un bolero din tulle cu mâneci lungi, care îmbracă ușor corsetul.

 • Agness

  Rochie de mireasă strălucitoare, fără bretele, împodobită cu pene firave la decolteul drept. Penele se extind prin partea superioară a fustei cu volum complet cu trena lungă. Rochia este confecționată din satin și dantelă în nuanțe de fildeș.

 • Antalia

  Rochie delicată, semi-transparentă, împodobită cu dantelă, cu aplicații florale 3D și ornament argintiu strălucitor. Cu un decolteu în V cu iluzie adâncă, mâneci lungi, un spate cu nasturi și o fustă cu căptușeală nudă.

 • Bassema

  Rochie de mireasă plină de farmec acoperită în întregime cu paiete. Cu un decolteu artistic în formă de inimă, cu mâneci lungi fără umăr, un corset mulat și o fustă strălucitoare drapată cu măiestrie, cu o fante laterală îndrăzneață și o trenă scurtă.

 • Behati

  Rochie de mireasă în stil A cu aspect visător, dintr-un material cu buline vintage, decorată cu flori 3D și paiete. Cu un corset semi-transparent în formă de inimă, mâneci din dantelă căzute pe umeri decorate cu flori 3D, închidere cu șireturi în spate și o fustă amplă din tulle cu trenă.

 • Bernice

  Rochie mini sclipitoare cu bustiera, decorată cu paiete. Confecționată dintr-un material strălucitor, prezintă o linie dreaptă a decolteului, o talie accentuată și o fustă în formă de lalea pentru un finisaj sculptat. Perfectă ca a doua rochie de mireasă sau rochie de petrecere pentru ieșiri.

 • Bristol

  Fermecătoarea rochie tip sirena din mikado cu mâneci lungi semi-transparente ornate cu cristale. Cu un decolteu în formă de inimă înnodat și presărat cu cristale, o închidere cu nasturi în spate și o rupere îndrăzneață până la coapsă, evidențiată de drapaj asimetric.

 • Britania

  Rochie de mireasă în stil A cu aspect de zână, semi-transparentă, cu bretele, cu aplicații din dantelă cu flori 3D și ornament strălucitor de argint. Cu un decolteu înfiorător iluzionist, închidere cu șireturi în spate, fustă cu captuseală nudă și o trenă.

 • Burgundia

  Rochie de mireasă în stil A fascinantă, cu aplicații din dantelă cu flori 3D și un efect transparent pentru un maxim de atracție. Cu un decolteu adânc în formă de V, mâneci lungi transparente, închidere cu șireturi în spate, o fustă pufată din tulle de prințesă cu captuseală nudă și o trenă lungă.

 • Cassiopeia

  Rochie elegantă din mikado cu umerii goi și mâneci din dantelă transparentă. Cu o siluetă de tip sheath, un decolteu drept, o bustie drapată, mâneci lungi complet brodate transparente și o trenă lungă detașabilă care transformă rochia într-o minunată rochie mini.

 • Celesta

  Rochie de mireasă delicată cu mâneci lungi, în culoarea ivoriu. Cu o bustie semi-transparentă din dantelă decorată cu paiete, un decolteu iluzionist adânc, mâneci lungi strălucitoare și transparente, un spate deschis cu nasturi și o fustă pufoasă din tulle sclipitoare cu o trenă lungă.