Afișez 1 - 12 din 48 de rezultate

 • Milla Nova Muse Is Apollonia 1

  Apollonia

  Rochie de mireasă luxuriantă în formă de A, realizată din tul ușor acoperit cu paiete, flori 3D și perle. Dispune de un corset cu oase în formă de inimă în afara umerilor, o închidere cu dantelă pe spate și o fustă maxi completă cu o trenă lungă și o fantă îndrăzneață la coapsă. Poate fi…

 • Milla Nova Muse Is Bansky 1

  Bansky

  Rochie de mireasă modernă de tip sheath fitted. Dispunând de un corset în formă de inimă pe curele spaghete împodobite cu perle, un corset transparent la spate pe fermoar și o fustă sirenă cu fantă laterală pe coapsă și un tren scurt.

 • Milla Nova Muse Is Bolero Mona 1

  Bolero Mona

 • Milla Nova Muse Is Bolero Reynalda

  Bolero Reynalda

 • Milla Nova Muse Is Bolero Styles 1

  Bolero Styles

  Bolero sofisticat din satin off-the-shoulder.Cu un decolteu drept și mâneci lungi semitransparente însoțite de mănuși împodobite cu aplicații strălucitoare cu buline și perle.

 • Milla Nova Muse Is Bright 1

  Bright

  Rochie de mireasă fără bretele A-line, împodobită cu aplicații de flori 3D lucrate manual și ornament din paiete.Dispunând de un corset în formă de inimă cu cupe build-in pe închidere zipline, și a făcut dintr-o fustă de tul podea-lungime cu un tren lung.

 • Milla Nova Muse Is Cassidy 1

  Cassidy

  Ansamblu cu mâneci lungi, cu un corset semitransparent împodobit.Dispunând de un corset cu gât înalt împodobit cu dantelă și ornamente din paiete, cu mâneci lungi, un spate cu nasturi și o fustă prințesă din tul pufos cu o trenă lungă și o fantă îndrăzneață.

 • Milla Nova Muse Is Cesara 2

  Cesara

  Rochie de mireasă elegantă în formă de A tăiată din mikado.Acest model fără mâneci are un decolteu drept împodobit și o talie drapată care curge într-o fustă plină cu o fantă frontală și trenă lungă.

 • Milla Nova Muse Is Chani 1

  Chani

  Funky and airy mini dress made from soft tulle. This semi-sheer style is complete with a halterneck with the bow on the back, falling into cascading layers of tulle with 3D flower appliques on the bottom. Perfect as a second wedding dress or evening party dress.

 • Milla Nova Muse Is Danuta 1

  Danuta

  Rochie de mireasă romantică tip sirenă fără bretele, acoperită complet cu ornamente florale din dantelă.Cu un decolteu drept, un corset cu os semi-transparent strălucitor, bretele spaghetti detașabile decorate cu aplicații florale 3D, un buton închis la spate cu un decupaj atrăgător și o trenă scurtă delicată. Poate fi completată cu mâneci vaporoase detașabile.

 • Milla Nova Muse Is Deja 2

  Deja

  Rochie mini fără bretele, concepută cu gândul la miresele moderne. Confecționată dintr-o țesătură de satin, are un decolteu drept și drapaj prin talie până la o fustă mini. Perfectă ca a doua rochie de mireasă sau rochie de petrecere de seară.

 • Milla Nova Muse Is Erna 2

  Erna

  Rochie de mireasă sirenă elegantă croită din mikado de lux. Cu un decolteu drept drapat pe umeri, închidere cu fermoar pe spate și o fustă ajustată cu o fantă laterală și o trenă midi.