Milla Nova Janis, A-line

Ce tip de rochie de mireasă ți se potrivește în funcție de forma corpului tău?

Rochia de mireasă este cel mai important și cel mai prețios articol vestimentar din viața ta. Pe lângă toate acestea, rochia de mireasă este unică, specială și trebuie să îți scoată în evidență fiecare atu în cea mai frumoasă zi din viața ta.

Noi suntem aici pentru a te ajuta cu câteva sfaturi și idei ca tu să alegi rochia de mireasă care se potrivește cel mai bine cu silueta ta.

 

Rochie de mireasă de tip prințesă

Acest model de rochie este ideală dacă ai o siluetă atletică, ești foarte înaltă și slabă, deoarece aceasta îți va conferi volum în anumite zone îndulcind trăsăturile. Aceasta se va potrivi perfect și te va ajuta să strălucești. Rochia tip prințesă este ideală pentru silueta de tip dreptunghi, pară și clepsidră.

Milla Nova Karen, princess dress
Rochia Karen – Milla Nova

Rochie de mireasă de tip A

Considerată cea mai versatilă rochie de mireasă, rochia de tip A poartă această denumire, deoarece fusta are modelul de tipul literei A. Modelul acesta îmbracă perfect orice tip de siluetă, de la cele plinuțe, până la cele zvelte sau androgine. Este rochia perfectă pentru miresele care doresc ceva special, dar vor să se simtă confortabile, fără a adopta un stil ce le scoate din zona de confort.

Milla Nova Janis, A-line
Rochie Janis – Milla Nova

Rochie de mireasă tip sirenă

Rochia de tip sirenă este un model ce vine strâns pe corp, în zona taliei, șoldurilor, iar fusta se lărgește ușor deasupra genunchiului și creează efectul unei cozi de pește ce alunecă până la pământ.

Acest tip de rochie de mireasă subliniază silueta de tip clepsidră sau cea de triunghi inversat și oferă o aură desăvârșită oricărei mirese înalte și zvelte.

Milla Nova Arya, sirena
Rochia Arya – Milla Nova

Rochie de mireasă de tip empire

Miresele minione vor arăta desăvârșite într-o rochie de mireasă de tip empire. Din zona taliei acest model cade ușor în voaluri, accentuează formele și alungește silueta. Rochia de mireasă empire este perfectă și pentru femeile plinuțe, deoarece maschează ușor zonele cu probleme.

Milla Nova Nora, empire dress
Rochie Nora – Milla Nova

Orice femeie merită să arate ca o prințesă în cea mai specială zi din viața ei, de aceea Be My White oferă rochii de mireasă pentru orice tip de siluetă și conformație.

 

Similar Posts