Ce voal ți se potrivește în funcție de forma feței?

Voalul este un accesoriu reprezentativ al miresei, acesta este un simbol al feminității grațioase și trebuie ales astfel încât să scoată în evidență trăsăturile fine și delicate ale chipului tău. Acest accesoriu fin și diafan este purtat doar o singură dată în viață, în ziua nunții, de aceea acesta trebuie ales cu atenție. Voalul trebuie să arate perfect și să îți accentueze chipul și întreaga ținută.

Dacă dorești să porți un voal alături de rochia de mireasă, trebuie să îl alegi în funcție de forma feței. Voalul nu trebuie să îți ascundă chipul, el trebuie să ți-l evidențieze, așadar haide să vedem ce tip de voal poți alege în funcție de forma feței.

Dacă ai fața rotundă atunci poți opta pentru un voal ce îți încadrează frumos chipul și nu îl ascunde. Un voal dublu prins sub coc sau un voal simplu îți va pune trăsăturile feței în valoare.

Dacă ai fața ovală atunci trăsăturile tale sunt caracterizate de forme rotunjite. Acest tip de față este mai lungă decât lată, iar conturul este rotunjit. Orice voal poate fi ales în acest caz. Ești o super norocoasă dacă ai chipul oval. Poți opta pentru voaluri simple, duble, care îți încadrează fața sau o acoperă ușor.

Dacă ai fața pătrată alege un voal lung, nu foarte voluminos ce îți accentuează trăsăturile, însă dacă dorești să creezi un efect dramatic, poți opta pentru un voal scurt retro, stil plasă. Acesta arată extrem de chic alături de un coc elegant sau o rochie tip sirenă.

Dacă ai față în formă de inimă îndulcește-ți trăsăturile cu un voal simplu, ce cade până la umeri sau unul lung de tip cathedral dacă dorești un look tradițional. Cu un voal de tip cathedral vei obține un aspect regal și vei arăta splendid dacă organizezi o nuntă la castel sau optezi pentru o rochie tip prințesă.

Dacă ai fața lunguiață alege un voal cu volum și o coafură cu breton. Voalul poate fi prins sub coc pentru a scoate în evidență chipul și pentru a estompa efectul de alungire a chipului. Alege un voal scurt și ferește-te de voalurile lungi sau cele care se prind în vârful capului.

Dacă ai fața rectangulară optează pentru un voal delicat, simplu din organza. Acesta îți va încadra fața cu delicatețe și îți va scoate în evidență atuurile. Poți alege un voal până la nivelul taliei sau unul lung prins sub coc.

Nu contează ce tip de trăsături ai, contează să porți un voal ce le scoate în evidență, le îndulcește și te transformă într-o prințesă diafană în cea mai importantă zi din viața ta, ziua nunții tale.

Similar Posts