Rochia Virginia, Milla Nova

Cum alegi coafura în funcție de rochia ta de mireasă?

Pregătirile de nuntă necesită multă atenție și fiecare detaliu este important. Dacă deja ți-ai ales rochia de mireasă, este momentul să te gândești la coafura pe care o vei aborda la marele eveniment.

Nu te gândi la rochia de mireasă și coafura ta ca la două elemente diferite, ci la două aspecte ce se completează reciproc și formează un look de neuitat. Coafura trebuie să scoată în evidență rochia și să sublinieze aspectul unic al acesteia.

Rochie de mireasă cu umerii goi

Pentru o rochie de mireasă cu umerii și fără bretele, optează pentru o coafură lejeră. Poți să iți lași părul pe spate și să adopți niște bucle lejere sau să îl prinzi cu o clamă finuță la spate, lăsând jumate din păr să cadă liber. Dacă dorești să îți scoți în evidență umerii sau decolteul, poți adopta un coc dezordonat cu șuvițele lăsate.

Rochia Virginia, Milla Nova

Rochie de mireasă cu guler la baza gâtului

Nu îți lăsa părul pe spate dacă ai ales o rochie de mireasă fără decolteu. Scoate în evidență rochia și nu o ascunde sub bucle. Alege un coc franțuzesc răsucit sau cu împletitură. Un coc pe o parte cu un accesoriu chic va pune în valoare o rochie de mireasă simplă.

Rochia Penelope, Milla Nova

Rochie de mireasă cu decolteul în V

Părul prins pe o parte cu volum și bucle scoate în evidență o rochie tip sirenă cu decolteul în V. Dacă ai părul scurt, poți adopta un messy bob sau un bob creț. O altă coafură interesantă și modernă este o împletitură cu volum în formă de pește ce completează superb o rochie cu decolteu în V și detalii din dantelă.

Rochia Janis, Milla Nova

Rochie de mireasă cu spatele gol

O rochie de mireasă cu spatele gol sau cu detalii interesante pe spate trebuie pusă în lumina reflectoarelor cu ajutorul unei coafuri pe măsură. Încearcă un coc cu împletituri chic sau lasă-ți părul să cadă în onduleuri lejere prins într-o parte. Un coc lejer cu câteva onduleuri ce cad libere îți oferă un aer boem și scoate în evidența modelul acestui tip de rochie de mireasă.

Rochia Mirren, Milla Nova

Indiferent de modelul ales, nu uita că frizura aleasă în cea mai frumoasă zi este la fel de importantă ca rochia. Nu neglija acest aspect, ci adoptă o coafură care îți scoate în evidența trăsăturile și îți pune în valoare rochia.

Similar Posts