MillaNova Runway Show și noi tendințe în materie de rochii de mirese în 2020

Elegantă, vibrantă, plină de o eleganță clasică, colecția MillaNova se face remarcată prin aceste calități desăvârșite pe podiumul de modă în materie de rochii de mireasă. La prezentarea de modă MillaNova din 2019, a fost lansată noua colecție de rochii de mireasă semnată de Lorenzo Rossi.

Noua colecție este caracterizată de un aer sofisticat, suav și plin de eleganță, frumusețea acesteia se găsește în detalii: mâneci voalate, dantele prețioase, aplicații cu mărgele, pene și multă strălucire dată sclipici și strasuri ce transformă fiecare piesă într-o bijuterie.

Punctul de atracție al prezentării de modă o reprezintă colecția regală cu influențe baroc. Rochiile de mireasă au un aer maiestuos, accente boeme și arată ca niște bijuterii în mișcare, adevărate creații de modă. Prezentarea de modă a fost sponsorizată de Dior (machiaj) și au fost prezente artistele Adva Elmakias  și Adir Jacob.

Lansarea colecției de rochii de mireasă Milla Nova a fost un eveniment inedit, cu cele mai frumoase piese vestimentare ce au uimit pe toți cei prezenți.

Acum că ți-am povestit de lansarea vestitei colecții, cu siguranță ai devenit curioasă și vei să afli care sunt noile tendințe în materie de rochii de mireasă în 2020.

  1. All-lace – tendințe dantelate

Anul 2020 aduce cu el tendințe îndrăznețe în materie de rochii de mireasă. Acest trend îți oferă un aer boho chic, doar poate crea și un stil tradițional, retro, depinde de modelul ales. Poți opta pentru modele de rochie de mireasă cu dantelă măruntă sau aplicații statement de mari dimensiuni.

  1. Blazer-ul se reîntoarce

Blazerele în stilul anilor ‘90 sau cele cu aplicații strălucitoare se reîntorc în tendințe. Acest obiect vestimentar este ideal pentru nunțile din sezonul rece, deoarece oferă eleganță, dar are în același timp și o natură practică. Alege un blazer cu mâneci dantelate sau cu aplicații florale în nuanțe nud sau de ivory.

  1. Costume de nuntă cu trenă

Dacă stilul tradițional nu este unul dintre preferatele tale sau pur și simplu dorești să ai parte de o nuntă non-conformistă, designerii te ajută să ieși din tipare. Uită de rochia de mireasă clasică, alege un sacou și o pereche de pantaloni eleganți, alături de o trenă din voal și vei atrage toate privirile.

  1. Glamour retro în stil Hollywodian inspirat de anii ‘30

Strălucește ca o divă și lasă-te inspirată de strălucirea vechiului Hollywood. Alege o rochie de mireasă diafană în stilul anilor ‘30 și învăluie-te în eleganța eternă.

Rochiile din noua colecție MillaNova vor fi disponibile în curând în salonul Be My White! Pentru informații, disponibilități și programări, nu ezitați să ne contactați pe numărul de telefon 0786 770 370!

Similar Posts