Trenduri de nuntă 2019

Anul 2018 a fost un an plin de idei creative în materie de rochii de mireasă, accesorii, culori, decorațiuni şi, deși, suntem încă entuziasmați de ceea ce am văzut în 2018, se pare că nici 2019 nu se va lăsa mai prejos. Noul an aduce cu sine noi relații, noi logodne, noi mirese şi noi trenduri de nuntă.

Un nou val de tendințe în materie de culori, outfit-uri, decorațiuni şi destinații de nuntă dau startul unui an ce promite evenimente de neuitat. În plan cromatic, parcursul lui 2019 se va distinge printr-o explozie de nuanțe şi combinații de culori intense, ce contrastează puternic cu Ultra Violet, nuanța întunecată şi mohorâtă a anului care tocmai s-a încheiat. Living Coral (16-456) este culoarea anului 2019, conform Pantone, o nuanță de coral cu irizații aurii, o culoare tinerească, plină de viaţă, care animă, revitalizează şi inspiră optimism şi veselie.

Totuși, un impact major asupra nunților din noul an, va continua să aibă și nunta regală, care va determina mirii să aleagă șiraguri de flori delicate şi verdeață, pentru decorarea intrării în restaurant.

Vezi colecția de rochii de mireasă Milla Nova 2019.

O altă tendință a anului 2019 vizează ținutele domnișoarelor de onoare, care vor lăsa la o parte rochiile clasice sau cu motive tradiționale şi vor adopta ţinute moderne într-o paletă eclectică de nuanțe. Însă nu doar ținutele vor scăpa de elementele ce le transformă în piese tradiționale sau clasice. Întregul eveniment va reflecta un mix de elemente moderne până la excentrice, iar prezența domnișorilor, respectiv domnișoarelor de onoare nu va mai fi obligatorie.

În ceea ce privește luna de miere, destinații precum Portugalia sau Spania sunt în topul preferințelor, spun specialiștii. Cât despre meniu, se pare că în 2019 vor fi la mare căutare preparatele vegane, optându-se chiar pentru alcătuirea întregul meniu de nuntă din astfel de preparate.

Deși, specialiștii se așteaptă să vadă mai multă diversificare în rândul coloristicii, texturii şi accesorizării outfit-ului cuplurilor, în noul an, se încurajează o abordare mai puţin autentică a luxului şi se insistă, mai degrabă, pe o abordare cât mai originală în ceea ce privește experiența şi confortul oaspeților. Există numeroase moduri în care mirii își pot face nunta mai interactivă și mai distractivă pentru oaspeții lor. Jocul de lumini de la bufetul cu cocktailuri şi servirea băuturilor într-o manieră personalizată ar putea conta enorm, la acest nivel.

Tendința decorativă a anului va culmina, se pare, cu crearea unor piese de artă cât mai expresive şi mai autentice şi încorporarea acestora pe partea de decorațiuni, ceea ce nu poate fi decât o încântare pentru arhitecţi şi pasionații de artă.

Design-ul localului se va concentra, astfel, pe culori profunde cu fler modern, tonurile mai întunecate vor accentua clasicele nuanțe palide, pentru un interes sporit, iar cele bogate se vor combina perfect cu dantele sau piese de mobilier.

Candy barul va tinde să satisfacă poftele fiecărui invitat fiind încărcat cu mai multe sortimente şi specialități aromate, iar cocktail barul va conține la fel de multe sortimente de băuturi alcoolice sau non-alcoolice, preparate din ingrediente exotice şi cât mai proaspete.
Anul 2019 anunță trenduri moderne, pline de vibe şi culoare, de aceea planificarea unei nunți în acest an va fi mai mult decât o încântare pentru cupluri. Le urăm putere de decizie şi îi încurajăm să-și organizeze nunta cu mult drag, răbdare şi perseverență, căci, după câțiva ani îşi vor dori să se uite înapoi, la acest moment cu mândrie şi entuziasm.

Similar Posts