Afișez toate cele 4 rezultate

 • Milla Nova Chapter Bride Jenner 4

  Jenner

  Rochie de mireasă A-line cu bretele spaghetti, împodobită cu aplicații florale din dantelă care înfloresc pe toată rochia. Dispunând de un decolteu în formă de inimă pe bretele cu perle, ornamente florale din dantelă împodobite manual cu perle și o fustă complet împodobită cu o trenă maxi.

 • Medina

  Rochie senzatională tip sirenă cu mâneci lungi, confecționată din dantelă semi-transparentă cu un model floral brodat cu paiete, mărgele și perle. Cu un decolteu adânc, închidere cu fermoar pe spate și o fustă romantică decorată cu pene și o trenă delicată. Poate fi completată cu un bolero fermecător cu mâneci bogate decorate cu pene.

 • Stars In White New Drop Otis 1

  Otis

  Strălucitoare rochie de mireasă sirenă cu mâneci lungi, fără umeri, realizată din dantelă chantilly acoperită cu aplicații din paiete. Dispune de un corset drept cu o tăietură delicată în V, mâneci lungi fără umeri, un corset complet împodobit cu un spate transparent și o fustă cu o trenă scurtă.

 • Milla Nova Muse Is Pusseta

  Pusseta

  Rochie cu guler înalt în stil sirenă, confecționată din dantelă chantilly. Cu gât rotund, mâneci lungi, corset cu os și fustă maxi cu căptușeală nude și crăpătură laterală.