Rochie Milla Nova Kamelia, Once in the Palace

Ce nuanță de alb să alegi pentru rochia de mireasă?

Alegerea rochiei de mireasă reprezintă un moment important în viața unei femei iar alegerea rochiei potrivite uneori poate fi dificil. Organizatorii de nunți au observat că alegerea rochiei de mireasă nu se face întâmplător, ci depinde foarte mult de starea de spirit și personalitatea viitoarei mirese. Următorul pas după alegerea croiului rochiei de mireasă este alegerea culorii potrivite iar mai nou există o paletă foarte largă de nuanțe de alb: alb-rece (cu reflexii albastru sau gri), alb natural (o nuanță mai caldă de alb), crem\bej, ivory (culoarea fildeșului), șampanie, alb-rosé (cu o tentă de roz pal, plămâniu).

  1. Albul natural poate fi considerat o alegere clasică. Femeile care au crescut în spiritul tradițional și preferă să se înscrie în tipare, aleg această culoare. Aceasta este o nuanță caldă ușor alterată de alb, americanii o numesc off-white. Albul natural este o nuanță discretă care conferă naturalețe. În ceea ce privește modelele sunt preferate cele stil prințesă, voluminoase și lungi precum și cele stil sirenă care pun în evidentă corpul feminin. Dacă nu te poți hotărî asupra nuanței, cel mai sigur este să o alegi pe aceasta.

Rochie Millanova Nadaine, Sintra Holidays

  1. Albul rece este o nuanță de alb trident, electric ce bate spre albastru sau gri. Se potrivește foarte bine brunetelor, cu tenul închis la culoare sau foarte bronzat. Daca ai un ten deschis sau o nuanță deschisă a părului, această culoare este de evitat deoarece o să dea impresia unei fețe palide.

Rochie Millanova Alatau Once in the Palace

  1. Crem/bejul este în general alegerea femeilor care vor să fie cochete, abordând un stil vintage. Dacă pielea ta este mai albă, atunci rochia de mireasă de aceeași anunță nu va face decât să accentueze și mai tare paloarea feței. Pentru un ten mai deschis la culoare, o rochie crem/bej poate fi alegerea ideală. De regulă, aceste rochii sunt acoperite cu dantelă, incluzând detalii feminine precum mărgele, perle sau cristale. Se poartă rochiile care lasă umerii dezgoliți pentru a permite luminii să pună în evidență pielea fină a celei care o poartă.

Rochie Milla Nova Kamelia, Once in the Palace

  1. Șampania este o culoare foarte populară, plăcută și elegantă. Este de asemenea recomandată persoanelor cu tenul mai închis.

Rochie Milla Nova Elena, Blooming London

  1. Alb-rosé este văzut ca o nuanță romantică, fiind adesea alegerea femeilor visătoare și tandre. Nuanța se potrivește rochiilor de tip A-line sau chiar celor de tip prințesă. Sunt feminine, delicate și arată foarte bine când sunt asortate cu buchete de flori gingașe.

Rochie Milla Nova Lora, Blooming London

  1. Ivory este o nuanță de alb puțin mai închisă, și una din cele mai populare nuanțe la rochiile de mireasă. Este un alb mai strălucitor, cunoscută și drept ,,culoarea cojii de ou” sau ,,a lumânării”. Nuanțele calde de ivory au mai multe avantaje, printre care și faptul că ascund în mare parte defectele tenului, scot în evidență ochii căprui, verzi și negrii și de asemenea se potrivește cu toate nuanțele de păr, cu excepția blondului foarte deschis. Un alt avantaj este faptul că adaugă un plus de distincție celei care poartă rochia, fiind știut că marile capete încoronate au purtat rochii de culoarea fildeșului.

Rochie Milla Nova Veronic, Sintra Holidays

Indiferent de culoarea pe care o alegi nu trebuie să uiți de un aspect foarte important: rochia trebuie să te reprezinte pe tine ca persoana în totalitate.

Similar Posts